קציצות בקר
אם יש לכם אבקת בצל, גבינת מוצרלה חצי רזה, סינטה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: קציצות בשר טחון, משחק משולש באמצע השבוע-ארוחה מס ' 2: קציצות בקר, ו Calzones Ham.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
לבשל 1/2 sirloin הקרקע קילו, 1/2 כוס בצל קצוץ, 1 כפית אבקת בצל, 1 כפית אבקת שום, 1 כפית תיבול איטלקי מיובש, ו 2 שיני שום טחון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה 5 דקות, ערבוב בקר קרמבל.
חותכים בצק ל 4 מנות שוות.
רול 1 חלק למעגל 6 אינץ ' על משטח עבודה זרועים 1 כף קמח. חזור על הנוהל עם הבצק והקמח שנותרו.
כף 1/4 כוס בשר מילוי למרכז של כל מעגל; מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס גבינה.
מברשת קצוות של בצק עם מים; לקפל בצק במחצית מעל מילוי, לחיצה בחוזקה לאטום.
מניחים calzones על תבנית אפייה מוכנה; חולצות מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב מעט, ומגישים עם רוטב פיצה חם,אם תרצה.