קציצות בשר מקסיקניות עם סלסה טרייה
קציצות בשר מקסיקניות עם סלסן טרי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך פלפל חלפיניו, כוסברה, 0% פחות נתרן טאקו תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עגבניות טריות סלסה מקסיקנית, אורז מקסיקני וסלט קציצות שעועית, ו קציצות סלמון טריות.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים 1/4 כפית מלח. להפריש עד מוכן לשרת.
מערבבים בשר בקר, צ ' ילי ירוק, תיבול טאקו, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים היטב. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף 4 קציצות, ומבשל 6 דקות בכל צד. למעלה כל פטי עם 1 כף גבינה, ומבשלים 2 דקות או עד המבורגרים נעשים גבינה נמסה.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם שאריות קציצות וגבינה.