קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קציצות בשר מקסיקניות עם סלסה טרייה

קציצות בשר מקסיקניות עם סלסה טרייה
קציצות בשר מקסיקניות עם סלסן טרי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך פלפל חלפיניו, כוסברה, 0% פחות נתרן טאקו תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עגבניות טריות סלסה מקסיקנית, אורז מקסיקני וסלט קציצות שעועית, ו קציצות סלמון טריות.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים 1/4 כפית מלח. להפריש עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים בשר בקר, צ ' ילי ירוק, תיבול טאקו, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים היטב. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף 4 קציצות, ומבשל 6 דקות בכל צד. למעלה כל פטי עם 1 כף גבינה, ומבשלים 2 דקות או עד המבורגרים נעשים גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
5
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם שאריות קציצות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.