קציצות הודו עם פטריות ומילוי ערמון מים ורוטב פאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלי פטרוזיליה, ערמוני מים, ציר עוף בקופסת נייר הניתנת לאיטום מחדש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב, בשר הודו עם מילוי ורוטב פטריות, ו רוטב ערמונים עם נקניקייה / מלית.
הוראות
1
הפעל broiler גבוה טוסט הלחם משני הצדדים. חמאה על הלחם הקלוי בנדיבות עם חמאה רכה. תניח בצד. תחליף תנור כדי לאפות ולחמם מראש ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מתבלים את קציצות טורקיה עם מלח, פלפל ו 2 כפיות עוף תיבול רק גלגל העין זה. במחבת גדולה, קציצות הודו חומות בכל צד על חום בינוני גבוה ב 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
חזה הודו קציצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר את cutlets לתבנית אפייה רדודה ולהוסיף 1 מרק כוס כדי לשמור על בשר לח.
חותכים לחם לקוביות ומוסיפים. להרטיב מלית עם מרק 1 כוס או מלאי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12
העברה לצלחת הגשה. השתמש כדור גלידה לחלק את המילוי ליד השולחן. למעלה ערימות של מלית עם קציצות הודו ורוטב, לשרת עם אפונה הצמד סוכר אורז חום או מנות בצד ירקות אחרים על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזה הודו קציצות
מלח תיבול של Lawry
גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O