קציצות הודו עם פרושוטו
קציצות טורקיה עם פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קציצות חזה הודו, שמן זית, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: קציצות הודו עם פרושוטו ורוטב צלפים, קציצות הודו, ו קציצות הודו מתובלות.
הוראות
מניחים כל cutlet בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של כל קציצה עם מלח ופלפל. מחלקים prosciutto ל 4 חלקים שווים; מקום 1 חלק במרכז כל cutlet.
מפזרים כל מנה עם 1/2 מרווה כפית.
להפשיל קציצות, אופנה ג ' לי רול, מתחיל עם קצה צר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 6 דקות או עד מבושל היטב, הופך חום מכל הצדדים.
הסר קציצות מחבת; לכסות ולשמור חם. להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 30 שניות.