קציצות חזיר אמפניזאדו עם צ'אטני מנגו-רום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1002 גרם חלבון, 200 גרם שומן, ובסך הכל של 6632 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . אם יש לכם קמח, בצל, קציצות חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רום מתובל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס רום מתובלים עם קרם חמאה שתוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 48 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו קציצות חזיר כתום-ג'ינג'ר עם סלסת מנגו - עגבניות, צלי חזיר צ'אטני מנגו, ו צלעות חזיר צרובות במחבת עם צ'אטני מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת מרינדת החזיר, שלבו את הבצל, השום, מיץ התפוזים, מיץ הליים והמלח בשקית ניילון בגודל גלון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל במרינדה, ומקררים 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
בינתיים הכינו את הצ ' אטני. בסיר על אש בינונית, שלבו את החומץ, הרום, הצימוקים, הסוכר החום, הבצל האדום, הפלפל, הג ' ינג ' ר, השום והפלפל האנגלי. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהבצל והפלפלים רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חבילת Milk Duds
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את המנגו והתפוח וממשיכים להתבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפרי מתחיל להתפרק והתערובת סמיכה וג ' מי, בערך 15 עד 20 דקות. מכבים את האש ומניחים בצד להתקרר. מכסים ומקררים עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
מורחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קילו פטל שחור (בערך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
מכניסים את הביצים לקערה רדודה ומכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מורחים את פירורי הלחם על צלחת אחרת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קילו פטל שחור (בערך
8
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומייבשים. לחפור את שני הצדדים של הקציצות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הביצה, לתת עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. לחץ על שני צידי הקציצות בפירורי הלחם כך שיידבקו. מניחים את קציצות החזיר על מגש ומניחים בצד למשך 30 דקות כדי לאפשר להתייצבות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קציצות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות, 3 עד 4 דקות מכל צד.