קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות

קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר פריך עם צלפים, לימון, ארוגולה, וביצים קצוצות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 1109 קלוריות. אם יש לכם כל מטרה קמח, ביצים, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ, קציצות חזיר עם צלפים, ו סלט סטייק עם ארוגולה, פרמזן וצלפים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר 1 מדף על כל אחד 2 גליונות אפייה rimmed. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את כל הקליפה ואת הדורית הלבנה מלימון. רבע לימון לאורך, ואז דק פרוסה לרוחב. מכסים ומצננים פרוסות לימון; להשליך לקלף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים מרווה, טימין, 1 כפית מלח גס, ו 1 כפית פלפל טחון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גסמלח גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לקצץ 2 אינץ ' מקצוות מחודדים של כל tenderloin; שמור לשימוש נוסף.
4
חותכים tenderloins לרוחב לפרוסות 3/4-inchthick. באמצעות פטיש או צד שטוח של מרכך בשר, פרוסות פאונד בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מפזרים תערובת מרווה על שני הצדדים של קציצות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות חזירקציצות חזיר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מניחים קמח בקערה רדודה ומניחים ביצים בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים פירורי לחם וגבינה בקערה רדודה אחרת. עבודה עם 1 קציצה בכל פעם, לדלות בקמח, לנער עודף, ואז לטבול ביצה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים בתערובת פירורי לחם ומעיל שני הצדדים, לחיצה על לדבוק. מחלקים בין מדפים מוכנים. צמרמורת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
9
מחממים תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי למדוד עומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חום מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל חזיר עד השחמה ובישל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מעבירים לתבנית אפייה אחרת; מניחים בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מחלקים cutlets בין 6 צלחות.
14
מפזרים צלפים ופרוסות לימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
15
מערבבים ארוגולה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וקמצוץ גדול של מלח גס. תערובת ארוגולה תל מעל חזיר ומפזרים ביצים קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
מלח גסמלח גס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)