קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר פריך עם צלפים, לימון, ארוגולה, וביצים קצוצות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 1109 קלוריות. אם יש לכם כל מטרה קמח, ביצים, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ, קציצות חזיר עם צלפים, ו סלט סטייק עם ארוגולה, פרמזן וצלפים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר 1 מדף על כל אחד 2 גליונות אפייה rimmed. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את כל הקליפה ואת הדורית הלבנה מלימון. רבע לימון לאורך, ואז דק פרוסה לרוחב. מכסים ומצננים פרוסות לימון; להשליך לקלף.
מערבבים מרווה, טימין, 1 כפית מלח גס, ו 1 כפית פלפל טחון בקערה קטנה.
לקצץ 2 אינץ ' מקצוות מחודדים של כל tenderloin; שמור לשימוש נוסף.
חותכים tenderloins לרוחב לפרוסות 3/4-inchthick. באמצעות פטיש או צד שטוח של מרכך בשר, פרוסות פאונד בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עד עובי 1/4 אינץ'.
מפזרים תערובת מרווה על שני הצדדים של קציצות חזיר.
מניחים קמח בקערה רדודה ומניחים ביצים בקערה רדודה אחרת.
מערבבים פירורי לחם וגבינה בקערה רדודה אחרת. עבודה עם 1 קציצה בכל פעם, לדלות בקמח, לנער עודף, ואז לטבול ביצה למעיל.
מניחים בתערובת פירורי לחם ומעיל שני הצדדים, לחיצה על לדבוק. מחלקים בין מדפים מוכנים. צמרמורת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי למדוד עומק של 1/4 אינץ'.
חום מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל חזיר עד השחמה ובישל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה אחרת; מניחים בתנור כדי להתחמם.
מחלקים cutlets בין 6 צלחות.
מפזרים צלפים ופרוסות לימון מעל.
מערבבים ארוגולה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וקמצוץ גדול של מלח גס. תערובת ארוגולה תל מעל חזיר ומפזרים ביצים קצוצות.