קציצות חזיר פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר Parmigianan. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 153 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך בשר חזיר tenderloin, מוצרלה, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו חזיר פרמז'ן, חזיר Cutlet Parmigiana, ו צלעות חזיר פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור; מחממים ל 42
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
מניחים מתלה תיל על מדף העליון ערפל עם ספריי בישול.
מניחים ביצים בקערה רדודה נפרדת ומכים קלות.
מערבבים פאנקו ופרמזן בקערה רדודה שלישית.
חותכים tenderloin ל 8 חתיכות להלום כל עובי 1/4 אינץ ' בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף או קלף.
מפזרים קציצות עם מלח, לדלות בקמח, לטבול ביצה ומעיל בתערובת panko.
מניחים cutlets על מתלה ואופים עד מבושל דרך ורק מתחיל להפוך זהב סביב הקצוות, 15 עד 20 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור ולהגדיר תנור לצלות.
מורחים 1 כף. רוטב מרינרה על כל קציצה ומפזרים מוצרלה. חזור לתנור ומטגן, צופה בזהירות, עד גבינה מבעבעת וזהב, 2 עד 3 דקות.