קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קציצות מנטה

קציצות מנטה
קציצות מנטה עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם 0%-קקאו שוקולד מריר, ממתקים סוכר, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, קציצות מנטה, ו קציצות מנטה.

הוראות

1
מקציפים 2 1/4 כוסות סוכר עם סירופ תירס, מים, תמצית מנטה, קיצור, וקורט של מלח באמצעות מערבל חשמלי (עם חיבור ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית עד רק בשילוב. ללוש על משטח עבודה מאובק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מרדדים בין גיליונות נייר קלף על תבנית אפייה גדולה לתוך 7-8 אינץ 'עגול (פחות מ 1/4 אינץ' עבה). להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
הסר גיליון העליון של נייר ומפזרים עגול עם סוכר ממתקים. החלף את הסדין העליון, ואז התהפך וחזור על ההתזה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
4
חותכים כמה שיותר סיבובים עם חותך, העברה לתבנית אפייה מצופה קלף. להקפיא עד המשרד, לפחות 10 דקות. בינתיים, לאסוף שאריות, reroll, להקפיא, ואז לחתוך יותר סיבובים, מקפיא אותם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
להמיס שלושה רבעים של שוקולד בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר קערה מהמחבת ולהוסיף שוקולד שנותר, ערבוב עד חלקה. מגניב עד מדחום מוכנס לפחות 1/2 אינץ ' לתוך רשם שוקולד 27°.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להחזיר מים במחבת לרתיחה ולהסיר מהחום. הגדר קערה עם שוקולד מקורר על מחבת לחמם, ערבוב, עד מדחום רושם 88 עד 33°.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר קערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
איזון 1 מנטה עגול על מזלג וטבילה בשוקולד נמס, לתת לטפטף עודף וגירוד בחזרה של מזלג נגד שפה של קערה במידת הצורך, ואז להחזיר פטי גיליון (כדי להפוך רכסים דקורטיביים על פטי, מיד להגדיר התחתון של מזלג בקצרה על גבי פטי, ואז להרים מזלג ישר). המעייל שנותר סיבובים, לחמם שוקולד ל 88 עד 91°f לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו קציצות לעמוד עד השוקולד מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1
קציצות לשמור, שכבות בין גיליונות קלף במיכל אטום, מקורר, 1 חודש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.