קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קציצות מנטה

קציצות מנטה
קציצות מנטה עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם 0%-קקאו שוקולד מריר, ממתקים סוכר, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, קציצות מנטה, ו קציצות מנטה.

הוראות

1
מקציפים 2 1/4 כוסות סוכר עם סירופ תירס, מים, תמצית מנטה, קיצור, וקורט של מלח באמצעות מערבל חשמלי (עם חיבור ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית עד רק בשילוב. ללוש על משטח עבודה מאובק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מרדדים בין גיליונות נייר קלף על תבנית אפייה גדולה לתוך 7-8 אינץ 'עגול (פחות מ 1/4 אינץ' עבה). להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הסר גיליון העליון של נייר ומפזרים עגול עם סוכר ממתקים. החלף את הסדין העליון, ואז התהפך וחזור על ההתזה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
4
חותכים כמה שיותר סיבובים עם חותך, העברה לתבנית אפייה מצופה קלף. להקפיא עד המשרד, לפחות 10 דקות. בינתיים, לאסוף שאריות, reroll, להקפיא, ואז לחתוך יותר סיבובים, מקפיא אותם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
להמיס שלושה רבעים של שוקולד בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה מהמחבת ולהוסיף שוקולד שנותר, ערבוב עד חלקה. מגניב עד מדחום מוכנס לפחות 1/2 אינץ ' לתוך רשם שוקולד 27°.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
להחזיר מים במחבת לרתיחה ולהסיר מהחום. הגדר קערה עם שוקולד מקורר על מחבת לחמם, ערבוב, עד מדחום רושם 88 עד 33°.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
הסר קערה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
איזון 1 מנטה עגול על מזלג וטבילה בשוקולד נמס, לתת לטפטף עודף וגירוד בחזרה של מזלג נגד שפה של קערה במידת הצורך, ואז להחזיר פטי גיליון (כדי להפוך רכסים דקורטיביים על פטי, מיד להגדיר התחתון של מזלג בקצרה על גבי פטי, ואז להרים מזלג ישר). המעייל שנותר סיבובים, לחמם שוקולד ל 88 עד 91°f לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו קציצות לעמוד עד השוקולד מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1
קציצות לשמור, שכבות בין גיליונות קלף במיכל אטום, מקורר, 1 חודש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.