קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו
ניתן להכין את המתכון קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום וקוסו פרסקו בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, ג'לפנו, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו ממלות עם פרסקו קווסו ורוטב עגבניות חרוך, צ'ילה-סלט פירות מתובל עם פרסקו קווסו, ו פוסול חזיר אדום עם בצל כבוש ופרסקו קווסו עבור מתכונים דומים.
מחממים את השמן במחבת מטגן גבוהה בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה. מבשלים את הבצל והג ' לפנוס עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות, ואז מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי והכוסברה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
יוצקים 1 כוס מים ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים והעגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -20 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שלב את הבשרים הטחונים עם השום והביצה בקערה גדולה, ואז הוסף 1/4 כוס מהכוסברה, הגבינה, אבקת הצ ' ילי של ניו מקסיקו, אורגנו מקסיקני, כמון ופלפל קאיין. מערבבים בעדינות יחד עד לאיחוד. מתחילים לערבב את פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מחזיקה יחד.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.