קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו

קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו
ניתן להכין את המתכון קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום וקוסו פרסקו בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, ג'לפנו, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו ממלות עם פרסקו קווסו ורוטב עגבניות חרוך, צ'ילה-סלט פירות מתובל עם פרסקו קווסו, ו פוסול חזיר אדום עם בצל כבוש ופרסקו קווסו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מטחנת בשר המופעלת ביד
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
1
מחממים את השמן במחבת מטגן גבוהה בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה. מבשלים את הבצל והג ' לפנוס עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות, ואז מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי והכוסברה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3
יוצקים 1 כוס מים ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים והעגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -20 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מקציפים פנימה את הקרמה, ואחריה הכוסברה, ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
לקציצות המקסיקניות: טוחנים את הבשרים הקוביות בעזרת מטחנת בשר המופעלת ביד עם צבע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
7
שלב את הבשרים הטחונים עם השום והביצה בקערה גדולה, ואז הוסף 1/4 כוס מהכוסברה, הגבינה, אבקת הצ ' ילי של ניו מקסיקו, אורגנו מקסיקני, כמון ופלפל קאיין. מערבבים בעדינות יחד עד לאיחוד. מתחילים לערבב את פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מערבבים מעט מלח ופלפל שחור, ויוצרים את הבשר לכדורים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מחממים את שמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית. מבשלים את הקציצות, הופכים מדי פעם, עד להשחמה כולה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
יוצקים פנימה את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ברובו והקציצות פשוט מבושלות, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מעבירים לפלטת הגשה ומעליהם רוטב עגבניות צ ' ילי אדום, פרסקו קווסו ועלי כוסברה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
Queso FrescoQueso Fresco
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח794פלפל האבנרועגבניות שזיפים ומיץ שלהם, מעובד עד חלקהעגבניות שזיפים ומיץ שלהם, מעובד עד חלקה2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם6511 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1גבינת פרמזן מגוררתניו מקסיקו אבקת צ'יליניו מקסיקו אבקת צ'ילי1ל -2 פלפלי צ'יפוטלה באדובו, מעובדים עד לקבלת תערובת חלקהל -2 פלפלי צ'יפוטלה באדובו, מעובדים עד לקבלת תערובת חלקה151פלפל האבנרוצ'וריסו, קר מאוד, קוביותצ'וריסו, קר מאוד, קוביות151פלפל האבנרוצ'אק, קר מאוד, קוביותצ'אק, קר מאוד, קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוטכוסברה קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת טרי Cotijaגבינה מגוררת טרי Cotija1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות4קצת קישואים קצוציםעלי כוסברה טריים, לקישוטעלי כוסברה טריים, לקישוט2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1ציפורןדבש, לפי הטעם, אופציונלידבש, לפי הטעם, אופציונלי1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתקרם מקסיקניקרם מקסיקני2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko151פלפל האבנרוחזיר התחת, קר מאוד, קוביותחזיר התחת, קר מאוד, קוביות4קצת קישואים קצוציםפרסקו קווסו, לקישוטפרסקו קווסו, לקישוט1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.