מניחים נקניק איטלקי, בשר טחון, ביצה, שיבולת שועל, פטרוזיליה ופרמזן בקערה גדולה. מתבלים עם מלח ופלפל ומשלבים עם ידיים, דואגים לא לערבב יתר על המידה. טופס לתוך 1 1/2 אינץ קציצות ומניחים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים עגבניות כתושות ביד, רסק עגבניות, יין, שום, בצל וחומץ. העונה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור או לרסק כדורי בשר, לכסות ולהגדיר סיר איטי על נמוך במשך 6 שעות. באמצע הבישול, הופכים כדורי בשר ורוחצים אותם ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כאשר הרוטב מוכן, לטעום ולהתאים תבלינים. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בנפרד פסטה העליון עם כדורי בשר ורוטב ומקשטים עם פרמזן, או לשרת בסגנון משפחתי.