מניחים נקניק איטלקי, בשר טחון, ביצה, שיבולת שועל, פטרוזיליה ופרמזן בקערה גדולה. מתבלים עם מלח ופלפל ומשלבים עם ידיים, דואגים לא לערבב יתר על המידה. טופס לתוך 1 1/2 אינץ קציצות ומניחים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים עגבניות כתושות ביד, רסק עגבניות, יין, שום, בצל וחומץ. העונה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור או לרסק כדורי בשר, לכסות ולהגדיר סיר איטי על נמוך במשך 6 שעות. באמצע הבישול, הופכים כדורי בשר ורוחצים אותם ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כאשר הרוטב מוכן, לטעום ולהתאים תבלינים. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בנפרד פסטה העליון עם כדורי בשר ורוטב ומקשטים עם פרמזן, או לשרת בסגנון משפחתי.