קציצות נקניק טורקיה
קציצות נקניק טורקיה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן קנולן, סירופ מייפל אמיתי, תיבול סטייק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות נקניק טורקיה, קציצות נקניק טורקיה, ו קציצות נקניק טורקיה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד את ההודו הטחון, תיבול הסטייק, פירורי פתיתי התירס וסירופ המייפל בקערה עד לאיחוד יסודי של התערובת.
מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה, וגורפים כ-1/4 כוס מתערובת ההודו. יוצרים את התערובת לקציצה, ומכניסים למחבת החמה. חזור על הפעולה עם תערובת ההודו שנותרה. מטגנים את הקציצות במחבת עד להשחמה משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
הסר קציצות לרשת קירור לניקוז.
מניחים את הקציצות לתבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקציצות כבר לא ורודות בפנים ומדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז הקציצה קורא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), 20 עד 25 דקות.