קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

קציצות נקניק טורקיה

קציצות נקניק טורקיה
קציצות נקניק טורקיה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן קנולן, סירופ מייפל אמיתי, תיבול סטייק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות נקניק טורקיה, קציצות נקניק טורקיה, ו קציצות נקניק טורקיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד את ההודו הטחון, תיבול הסטייק, פירורי פתיתי התירס וסירופ המייפל בקערה עד לאיחוד יסודי של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
סטייק תיבולסטייק תיבול
הודו טחוןהודו טחון
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה, וגורפים כ-1/4 כוס מתערובת ההודו. יוצרים את התערובת לקציצה, ומכניסים למחבת החמה. חזור על הפעולה עם תערובת ההודו שנותרה. מטגנים את הקציצות במחבת עד להשחמה משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר קציצות לרשת קירור לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
5
מניחים את הקציצות לתבנית אפייה בשכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקציצות כבר לא ורודות בפנים ומדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז הקציצה קורא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן