קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

קציצות סלמון אורגון

קציצות סלמון אורגון
קציצות סלמון אורגון הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לך קיצור, סלמון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קציצות סלמון אורגון, קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., ו טיפות סלמון או קציצות סלמון.

הוראות

1
מסננים את הסלמון, שומר 3/4 כוס של הנוזל. פתית את הבשר. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
בקערה בינונית, לשלב את הבצל עם נוזל סלמון שמורות, 1/3 של פירורי קרקר, ביצים, פטרוזיליה, חרדל וסלמון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים עד היטב מעורבב, אז צורה לשישה קציצות. קציצות מעילים בפירורי קרקר שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
5
המסה מקצרת במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים קציצות עד השחמה, ואז בזהירות להפוך חום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.