אם יש לך שמן צמחי, חומץ, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי), Prawn Biryani (שרימפס באורז הודי ארומטי בטעם), ו קציצות טלה במזרח הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שרימפס במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, על 10 קטניות קצרות. לחלופין, קוצצים דק ביד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
העברה למקרר ולאפשר את התערובת לנוח במשך כעשר דקות.
6
שמן חום במחבת לא מקל כבדה גדולה עם תחתית מעל חום גבוה עד מנצנץ. מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה. עם כף לגרוף את תערובת סרטנים לידיים וצורה לתוך סיבובים (להרטיב את הידיים עם קצת מים, כך התערובת לא מקל). מנמיכים בעדינות לתוך השמן החם, עומד קצת מן המחבת. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, מרפרף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עד שכל הקציצות מבושלות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מגישים מיד עם כוסברה chutney, kachumbar (סלט), או עם רוטב עגבניות פיקנטי בתור המתנע או עם ארוחה עיקרית כמו צד.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.