קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

קציצות סרטנים הודיות

קציצות סרטנים הודיות
אם יש לך שמן צמחי, חומץ, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי), Prawn Biryani (שרימפס באורז הודי ארומטי בטעם), ו קציצות טלה במזרח הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרימפס במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, על 10 קטניות קצרות. לחלופין, קוצצים דק ביד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים כורכום, פלפל שחור, כמון, כוסברה, צ 'ילי אדום, כוסברה, צ' ילי ירוק, תפוחי אדמה, לחם, מלח, רוטב ווסטרשייר, חומץ וביצה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כורכוםכורכום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים עם הידיים עד מעורבב היטב.
5
העברה למקרר ולאפשר את התערובת לנוח במשך כעשר דקות.
6
שמן חום במחבת לא מקל כבדה גדולה עם תחתית מעל חום גבוה עד מנצנץ. מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה. עם כף לגרוף את תערובת סרטנים לידיים וצורה לתוך סיבובים (להרטיב את הידיים עם קצת מים, כך התערובת לא מקל). מנמיכים בעדינות לתוך השמן החם, עומד קצת מן המחבת. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, מרפרף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עד שכל הקציצות מבושלות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מגישים מיד עם כוסברה chutney, kachumbar (סלט), או עם רוטב עגבניות פיקנטי בתור המתנע או עם ארוחה עיקרית כמו צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.