קציצות הודו איטלקי קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 683 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר הודו טחון, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קציצות הודו איטלקיות, קציצות הודו איטלקיות, ו קציצות הודו איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור כדורי הבשר: בקערה גדולה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם באמצעות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. באמצעות כף עץ, מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיף את השום, בצל, מלח ופלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 1/2 כוס של בזיליקום, שומר, אורגנו ועגבניות מרוסקות. להביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתעבה מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים את בזיליקום 1/4 כוס הנותרים. התאימו את התיבול עם יותר מלח ופלפל אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
4
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב העגבניות ומבשלים עד כדורי הבשר מחוממים דרך, על 10 דקות. דק את הרוטב עם ציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, במידת הצורך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.