קציצות עוף עם רומסקו וסראנו קראקלין של
גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים מצנצנת, פטרוזיליה בתוספת 1/2 עלי פטרוזיליה כוס, חומץ יין שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו סראנו, פטריות ולחם שטוח רומסקו , קציצות כבש עם רומסקו , ו קראקלין עוף פריך עם Ponzu (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת 1/2 כוס פירורי לחם, פלפלים, אגוזים, 2 כפות שמן, 1 חומץ כף, שום, ופפריקה במעבד. Seasonromesco עם מלח ופלפל.
מערבבים 1 פירורי כוס צלחת פשטידת פרסליין קצוצה.
מפזרים עוף עם מלחpepper; מעיל עם פירורים.
מחממים מחבת largenonstick מעל חום בינוני.
מוסיף בשר חזיר; פריך sautéuntil, 5 דקות.
חום 2 כפות שמן באותו מחבתעל חום בינוני.
להוסיף עוף; sauté untilcooked דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד.מחלקים עוף בין צלחות.
לטאטא 1 שמן כף 1 כף וכףחומץ בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיף עלי חסה ופטרוזיליה; לזרוק. סלט תל לצד עוף. Topwith romesco.
למנה: 505 קלוריות, 29 גרם שומן, 4 g סיבים