קציצות קיפוד
כדורי בשר דורבנים דורשים מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מיץ עגבניות, תערובת מרק בצל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות קיפוד, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד II.
הוראות
מחממים תנור עד 218°. קראש דגנים. (כדי לרסק דגנים בקלות, במקום בשקית ניילון או בין יריעות של נייר שעווה, למחוץ עם מערוך. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, בקר, אורז, חלב, תערובת מרק יבש וביצה. באמצעות ידיים רטובות, תערובת צורה לתוך 30 כדורי בשר.
מניחים בתבנית אפייה ungreased 13x9 אינץ ' או תבשיל 3 ליטר.
יוצקים מים ומיץ עגבניות על כדורי בשר; מערבבים בעדינות.
מכסים ואופים 50 עד 55 דקות או עד שהאורז רך והבשר כבר לא ורוד במרכז ומיץ ברור.