קציצות קיפוד
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 18 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, כוסברה, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו קציצות קיפוד, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את בצל ירוק, זנגביל וכוסברה במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים את החזיר, שרי, שמן שומשום, רוטב צ ' ילי חם, 1/4 כפית פלפל, הביצה וחצי (1 1/4 כפיות) של תיבול ראמן; תהליך עד חלקה. מקררים את התערובת במשך 15 דקות.
חום 4 אינץ ' של שמן צמחי בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות.
משרים את אטריות הראמן בקערה של מי ברז חמים במשך 5 דקות, מרפרף פעם אחת; הם צריכים להיות גמישים מספיק כדי למשוך בנפרד מבלי לשבור.
לנקז היטב יבש לטפוח. בזהירות למשוך את הגדילים בנפרד; לכסות עם ניילון נצמד.
עם ידיים עמומות, צורה 1 כף קטנה של תערובת חזיר לתוך כדור. לעטוף וללחוץ על אטריות סביב הכדור, לתת קצת בשר להראות דרך. חזור עם שאר הבשר והאטריות.
מטגנים את כדורי הבשר בשמן החם בקבוצות, מתאימים את החום לפי הצורך, עד שהאטריות פריכות וזהובות חום והבשר מבושל דרך, כ 2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; מתבלים במלח.
מגישים עם רוטב צ ' ילי מתוק לטבילה.