קציצות קפטה בקר עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות בשר Kafta עם סלט מלפפון. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, פטרוזיליה עלים שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר Kafta עם סלט מלון, Plantain וקציצות חזיר קוקוס עם מנגו טרופי וסלט מלפפון, ו קציצות ג'ינג'ר בקר עם סלט אטריות ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
שלב בשר בקר, 1/4 כוס פטרוזיליה, כוסברה, ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה בינונית. מחלקים תערובת ל 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מערבבים מלפפון וחומץ בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מערבבים יוגורט, הנותרים 2 כפות פטרוזיליה, מיץ ופלפל בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. סדר 1 פטי 1/2 תערובת מלפפון כוס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 2 כפות רוטב יוגורט.
מגישים כל אחד עם 2 פיתות טריזים.