קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos), קציצות גבינה ותפוחי אדמה באקוודור, ו מרק תפוחי אדמה באקוודור (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח. מבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז.
מניחים בקערה גדולה; מחית עד חלקה.
חום 2 כף. של השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1 כפית. של הפפריקה; לבשל ומערבבים עד הבצל רך. מערבבים לתוך פירה; מגניב. מערבבים בגבינה. צורה שווה לתוך 6 (1 אינץ ' עבה) קציצות.
מערבבים הנותרים 2 כפות. שמן ו-1 כפית. פפריקה עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה, מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום בינוני.
צחצח מעט מתערובת השמן על תחתית המחבת.
הוסף קציצות; לבשל 3 דקות או עד התחתונה הוא פריך וזהוב חום.
מברשת צמרות של קציצות עם הנותרים תערובת שמן; להתהפך. מבשלים 3 דקות נוספות או עד חום פריך וזהוב משני הצדדים.
מגישים כל פטי עקף עם 2 כפות. של רוטב הבוטנים.