קציץ בשר הודו של באבי ברוטב פלפל אדום עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 270 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 2.95 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות. למתכון זה מ-Foodnetwork יש מעריץ אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעתיים . אם יש לכם רסק עגבניות, מלח, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 65% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם קציץ בשר צבי ברוטב ברביקיו אוכמניות ותפוחי אדמה מתוקים/דלעת באפלו, טליאטלה בזיליקום עם סלט פלפלים אדומים קלויים , וצ'ילי עוף, פלפל אדום ושעועית לבנה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
בקערה גדולה, ערבבו יחד את כל החומרים לקציץ הבשר ועבדו יחד ידנית עד שכל החומרים מתפזרים באופן שווה והתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מניחים את תערובת הבשר בתבנית אפייה בגודל 23 על 33 ס"מ ומעצבים כיכר לחם באורך של כ-28 ס"מ ורוחב של כ-10 ס"מ. חשוב לעצב אותה כך כדי שתאפוי באופן שווה לכל אורכו. הכיכר צריכה להיות במרכז התבנית עם מקום משני הצדדים להצטברות הרוטב.
מניחים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים את קציצת הבשר ברוטב ומניחים לעודפי הרוטב להצטבר סביב קציצת הבשר. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום אך יש להימנע ממגע עם קציצת הבשר על ידי השארת מרווח של לפחות כמה סנטימטרים בין החלק העליון של קציצת הבשר לבין נייר הכסף.