קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

קציר חזיר, בטטות ואורז

קציר חזיר, בטטות ואורז
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו שעועית, בטטות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. עם כפית נסו קציר חזיר, בטטות ואורז, חזיר מאודה עם אבקת אורז חריף ובטטות, ו קציר צלי עם בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל חזיר ובצל על חום בינוני גבוה 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בתבנית אפייה, מערבבים תערובת חזיר וכל שאר החומרים. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 1 שעה או עד אורז רך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®