קציר מרק דלעת
מרק דלעת קציר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 419 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, אגוז מוסקט טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק דלעת קציר מתובל, קציר פשטידת דלעת, ו קציר מטבל דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
חותכים דלעות לשניים ולגרוף את הזרעים. לרסס גיליון עוגיות עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים דלעות, בשר בצד למטה על גיליון עוגיות לצלות עד רך למגע, על 45 דקות.
הסר דלעות מהתנור ולתת מגניב. ברגע הדלעות הם מגניב לגרד בשר מעורות לתוך מעבד מזון. השליכו עורות.
מוסיף ציר עוף לדלעת ומחית.
יוצקים מרק לסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מוסיפים שמנת, אגוז מוסקט, מרווה ומלח.
מערבבים היטב ולהסיר מחום.
מגישים מקושטים עם מנה של שמנת חמוצה