קציר סטייק חזיר
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 40%. מתכונים דומים: קציר מחבת חזיר, סטייק חזיר, ו סטייק חזיר.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל ופלפל בחמאה עד שהם רכים פריכים.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
חותכים סטייק חזיר לארבעה חלקים. באותה מחבת, חזיר חום משני הצדדים.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים מעל חזיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה קלה. מנמיכים את האש; מורחים חמאת תפוחים על חזיר. למעלה עם בצל. מכסים ומבשלים במשך 5-7 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.