קצפת בטטות ובננות עם דבש
צריך מנה צמחונית בצד? קצפת בטטות ובננות עם דבש יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננות, דבש, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש.
הוראות
אתה יכול לצלות את תפוחי האדמה ובננות מראש, ואז לשים את כל זה ביחד רק לפני ההגשה. ואז לחמם אותו בתנור.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים אותם במחבת צלייה וצלוי במשך 30 דקות. זורקים את הבננות למחבת וממשיכים לצלות במשך 10 עד 15 דקות, עד שהבננות ותפוחי האדמה רכים מאוד.
תוציא את המחבת מהתנור, אבל אל תכבה את התנור.
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר לקערת ערבוב גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם מקל אחד של החמאה, והדבש. מתבלים במלח ומכים בחוזקה עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך קערת הגשה חסינת תנור להחליק את החלק העליון.
בקערת ערבוב נפרדת, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף יחד את המקל הנותר של חמאה, הסוכר החום, קמח, פקאנים עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים.
מפזרים את תערובת הפירורים על תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור. מבשלים כ -20 דקות, עד הפירורים הם זהובים.