קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קצפת בטטות ובננות עם דבש

קצפת בטטות ובננות עם דבש
צריך מנה צמחונית בצד? קצפת בטטות ובננות עם דבש יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננות, דבש, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש.

הוראות

1
אתה יכול לצלות את תפוחי האדמה ובננות מראש, ואז לשים את כל זה ביחד רק לפני ההגשה. ואז לחמם אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים אותם במחבת צלייה וצלוי במשך 30 דקות. זורקים את הבננות למחבת וממשיכים לצלות במשך 10 עד 15 דקות, עד שהבננות ותפוחי האדמה רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תוציא את המחבת מהתנור, אבל אל תכבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר לקערת ערבוב גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם מקל אחד של החמאה, והדבש. מתבלים במלח ומכים בחוזקה עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך קערת הגשה חסינת תנור להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערת ערבוב נפרדת, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף יחד את המקל הנותר של חמאה, הסוכר החום, קמח, פקאנים עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מפזרים את תערובת הפירורים על תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור. מבשלים כ -20 דקות, עד הפירורים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חם.