צריך מנה צמחונית בצד? קצפת בטטות ובננות עם דבש יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננות, דבש, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש.
הוראות
1
אתה יכול לצלות את תפוחי האדמה ובננות מראש, ואז לשים את כל זה ביחד רק לפני ההגשה. ואז לחמם אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים אותם במחבת צלייה וצלוי במשך 30 דקות. זורקים את הבננות למחבת וממשיכים לצלות במשך 10 עד 15 דקות, עד שהבננות ותפוחי האדמה רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תוציא את המחבת מהתנור, אבל אל תכבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר לקערת ערבוב גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם מקל אחד של החמאה, והדבש. מתבלים במלח ומכים בחוזקה עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך קערת הגשה חסינת תנור להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערת ערבוב נפרדת, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף יחד את המקל הנותר של חמאה, הסוכר החום, קמח, פקאנים עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מפזרים את תערובת הפירורים על תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור. מבשלים כ -20 דקות, עד הפירורים הם זהובים.