קראמבל אוכמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו את קראמבל האוכמניות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו טוסט צרפתי אפוי אוכמניות עם קרמבל אמרטי וסירופ מייפל אוכמניות, קראמבל אוכמניות, ו קראמבל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. חמאה קלה תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
למילוי: בקערה מוסיפים את האוכמניות, הסוכר, עמילן התירס, הסיידר והווניל, מערבבים בזהירות את החומרים יחד עם מרית ומשאירים את האוכמניות שלמות. הניחו בצד בזמן שאתם מרכיבים את הציפוי.
לציפוי: בקערת המיקסר מוסיפים את הקמח, הסוכרים והחמאה. בעזרת חיבור ההנעה, שלבו את החמאה במרכיבים היבשים עד שהתערובת נראית קמחית או פירורית. (ניתן לעשות זאת ביד.) מערבבים פנימה את שיבולת השועל והאגוזים.
יוצקים את המילוי לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' ומחלקים את הציפוי באופן שווה על הפירות.
אופים 30 דקות, או עד שהציפוי מזהיב והפרי מבעבע. מצננים מעט ומגישים חם.