קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קרבונרה המשי ביותר

קרבונרה המשי ביותר
המתכון Carbonara המשי ביותר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 527 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ריגטוני, ביצה, guanciale, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), ו קרבונרהname (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים guanciale במחבת גדולה ומקום overmedium-חום נמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן הופך אבל guanciale לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים לתוך מסננת בסדר setover קערה קטנה; מילואים טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Transferguanciale לקערה גדולה ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חלמונים ביצה לקערה; להקציף להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של רקבמים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
לתערובת ביצים, מיד להוסיף rigatoni, 2 כפות פסטה בישול נוזלי, ו 1 spiffoonguanciale טפטוף; לזרוק מעיל. Workingin 3 קבוצות, בהדרגה להוסיף פקורינו, stirringand זורק להמיס בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
Addgreen, pink, and white pepper (או 1 1/2-2 כפית פלפל שחור); לזרוק עד רוטב מתעבה, addingmore מי פסטה על ידי כפות אם יש צורך.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
לחלק בין קערות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקשטים עם פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.