קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

קרבונרה מקרוני וגבינה

קרבונרה מקרוני וגבינה
קרבונרה מקרוני וגבינה דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה מיושנת, חלמונים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. מתכונים דומים: קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו קרבונרה מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של 10-by-10-by-2-inch אפייה צלחת ולהגדיר אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב קל, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא בחלב חם, להעלות את החום גבוה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, 3 עד כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטאטא את הביצים עד incorporated ולתת לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מהחום ולהקציף ב טימין, קאיין וכל הגבינות השונות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת מופיעה עבה מדי, להוסיף חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
שים את המקרוני מבושל בקערה גדולה, להוסיף את רוטב הגבינה, פנקטה שמורה, ואת הפטרוזיליה, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
שלב 1/4 כוס נוספת כל אסיאגו, צ ' דאר, פונטינה ופרמזן בקערה ומפזרים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
אופים עד המנה מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
צילום: יונהי קים

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינות asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליוןגבינות asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליון1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת צ'דר אמריקאית מגוררת, ועוד למעלה1/2 כוסות גבינת צ'דר אמריקאית מגוררת, ועוד למעלה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת צ'דר לבנה מגוררת אירי, ועוד למעלה1/2 כוסות גבינת צ'דר לבנה מגוררת אירי, ועוד למעלה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטהמקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטה4largesחלמונים, מקציפים קלותחלמונים, מקציפים קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפותעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלהגבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלה2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1באט מומס1 אינץ ' עבה פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות1 אינץ ' עבה פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלהגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלה4שרימפס וורידיםחמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חםחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חם