קרבונרה מקרוני וגבינה דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה מיושנת, חלמונים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. מתכונים דומים: קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו קרבונרה מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של 10-by-10-by-2-inch אפייה צלחת ולהגדיר אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב קל, 1 דקה.