קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרבקייקס פשוט וקל עם רוטב קוקטייל ריחני כתום

קרבקייקס פשוט וקל עם רוטב קוקטייל ריחני כתום
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? עוגות סרטנים פשוט וקל עם רוטב קוקטייל ריחני כתום יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב טבסקו, שמן canolan, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, כריכונים פשוטים של סאני עם רימול שורש סלרי, ו רוטב פודינג בניחוח כתום.

הוראות

1
מניחים את בשר הסרטן במטלית גבינה מרופדת מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. משוך את בד הגבינה בחוזקה סביב בשר הסרטן ולסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר. חזור על אותו תהליך בחתיכה חדשה של בד גבינה עם בצל ופלפל ירוק. בטל את liquid.In הקערה הגדולה מערבבים יחד את הבצל, פלפל, ביצה ו - ¼ כפית מלח. לזרוק את פירורי הלחם והסרטן, לערבב בעדינות עד בשילוב טוב. לא לערבב, זה עדיין צריך להיות קצת רופף. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 3 שעות, רצוי בין לילה.לעצב את תערובת הסרטן ל 8 עוגות בעובי 1 אינץ'. במחבת nonstick 12 אינץ', לחמם את החמאה עם שמן קנולה על חום בינוני. כאשר החמאה היא מקציפה, מוסיפים את העוגות למחבת (8 צריך להתאים בנוחות). מבשלים עד חום זהוב כהה על החלק התחתון, על 4 דקות. הפוך את העוגות, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא השחמה היטב, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
סרטןסרטן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקשטים עם שיבסופרוסות מלפפון (אופציונלי) ורוטב הקוקטייל בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קוקטיילרוטב קוקטייל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.