קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קרואסון סרטן

קרואסון סרטן
קרואסון סרטן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 551 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סלט גבינה, בשר סרטנים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט סרטן על קרואסונים, קרואסון סלט סרטן, ו סלט סרטן בסגנון אקדיה על קרואסונים.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסרטנים, רוטב גבינה כחול, מיונז, פירורי לחם, בצל ושום. מקפלים בעדינות עגבניות, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. גבינת אסיאגו יכולה להיות מקופלת לתוך התערובת, או מפוזרים על גבי בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בשר סרטניםבשר סרטנים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מורחים על 1/2 כוס התערובת על מחצית כל קרואסון, ומעל עם החצאים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.