קרודיטים עם שמן זית ומלח בטעמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל Crudites עם שמן זית ומלחי טעם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 307 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מתכונים דומים: צנוניות טריות עם מלחים וחמאה בטעמים, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו מטבל פטרוזיליה זית עם קרודיטס.
הוראות
מניחים שומשום שומשום במחבת קטנה לא מקל להגדיר על חום בינוני. מערבבים עד קלוי חום זהוב, על 3 דקות. מגניב לגמרי.
מניחים במטחנת תבלינים עם 1 1/2 כפיות מלח. תהליך עד הקרקע דק.
מערבבים אבקת קארי ו 5 כפיות מלח בקערה קטנה.
תערובת העברה לרמקין קטן אחר.
מערבבים פפריקה ו 5 כפיות מלח בקערה קטנה.
תערובת העברה לרמקין קטן אחר. (מלחים בטעמים ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.)
יוצקים שמן לתוך קערה קטנה או ramekin.
מניחים ירקות באופן דקורטיבי על מגש.
לשרת, עובר שמן ומלחים בנפרד.