קרום פיצה בסיסי
קרום פיצה בסיסי דורש כ 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אתה מקבל קרום שמגיש 20. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם קמח תירס, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו קרום פיצה בסיסי, קרום פיצה בסיסי אחד, ו קרום פאי בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות או עד מבעבע. שקול או כף קל 15 אונקיות קמח (כ 2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, מלח ושמן זית לתערובת שמרים; מערבבים כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק של 13 אונקיות קמח הנותרים (על כוס), 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל. מכסים את הבצק בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול; נותנים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חצי למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה או גיליונות אפייה כל מצופה בתרסיס בישול ומפזרים 1/2 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות.