קרום פיצה שאור
קרום פיצה שאור הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. המתכון הזה הוא לא בריא. החלק שלנו טיפים להלן אולי יש קצת מידע שיכול להעלות את הציון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 672 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קרום ידידותי תקציב מאוד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח לחם לא פגוע, מים, מנת פתיחה של 100% מימה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרום פיצה שאור, בצק חמוץ Einkorn פיצה קרום, ו עוף וירקות Turnovers עם קרום Einkorn שאור.
הוראות
הסר starter מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
מערבבים starter, קמח, מלח, סוכר, שמן זית, ו 1 כוס מים. לעבוד במרץ ביד או עם מערבל לעמוד עד הבצק יוצר כדור גס שמגיע מן הצדדים של הכדור, הוספת מים או קמח יותר לפי הצורך, על 4 דקות.
תן מנוחה במשך 15 דקות. הפוך על הדלפק מקומח קל, אבק עם קמח, ללוש ביד עד רך, גמיש, וכבר לא דביק, על 3 דקות. לחלופין, לערבב על מהירות נמוכה במערבל לעמוד עד מרקם זה מושגת, 2 עד 3 דקות.
מעט שמן קערה גדולה. מהבצק לכדור ולהתגלגל סביב הקערה עד מצופה בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לעלייה בסביבה חמה ונטולת טיוטות עד שהבצק גדל לפחות בחצי מהנפח. משך העלייה יהיה תלוי בכוח של המתנע שלך; אני נותן לי לשבת בתנור קריר לילה.
מחלקים את הבצק לרביעיות. טופס כל חתיכה לתוך כדור מעיל עם שמן זית. לאטום כל חתיכה בשקית מקפיא אטומה.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ולאחר מכן לקרר לילה.