קרוסטטה אגס ושקדים
קרוסטטה אגס ושקד דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, שרי vanillan גלידה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: קרוסטטה דובדבן-שקדים-אגס, קרוסטטה אגס וחמוציות, ו קרוסטטה אגס ופטל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
בקערה בינונית, מוסיפים גבינת שמנת, סוכר, קמח, 1 ביצה ווניל. הכה עם מערבל יד עד מעורבב היטב וחלק. תניח בצד.
מחלקים כל חבילה של דבק שקדים לתוך 4 חלקים שווים. על משטח עבודה משוריין לגלגל כל חלק לתוך סיבוב 6 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. שים 2 כפות של גבינת שמנת מילוי למרכז של כל סיבוב.
מורחים את המילוי בשכבה זוגית, על 1/2 אינץ ' מקצה הסיבוב.
רבע כל אגס ולהסיר את הליבה.
חותכים כל רבעון ל 5 פרוסות. מאוורר 5 של פרוסות אגס על גבי המילוי במרכז 1 של סיבובים. בעדינות לקפל את קצה הדבק שקדים עגול על קצה המילוי.
העברה לסדינים אפייה מוכן לחזור עם כדורי שקדים הנותרים, מילוי ואגסים.
לטאטא יחד את הביצה הנותרת ו 1 כף מים בקערה קטנה עד מעורבב היטב. באמצעות מברשת מאפה מברשת קלות מברשת כל crostata עם לשטוף את הביצה ומפזרים כל אחד עם סוכר גלם.
מכניסים את דפי האפייה לתנור ואופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מגישים כל קרוסטטה על צלחות בודדות עם כף קטנה של גלידה מעוטרת שקדים פרוסים ונענע.