תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Crangipane חמוציות Crostatan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצה, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: אגס ו Frangipane Crostata עם זיגוג חומץ פטל, עוגת פקאן חמוציות, ו קרוסטטה אגס וחמוציות.
הוראות
1
הפוך מאפה: במעבד מזון, קמחי דופק ומלח לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה ומערבלים 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
טפטוף במים קרח 1/3 כוס, פועם עד תערובת מגיע יחד בכדור מדובלל אבל עדיין יש חתיכות חמאה מראה. טופס לתוך דיסק, לעטוף אטום, וצינה לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
הפוך מילוי: לנצח חמאה 1/4 כוס בתוספת 2 כפות. סוכר בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד אור ורך. לעבור למהירות נמוכה, ואז להתמזג שקדים, ואז ביצה, ואז קמח, תמציות, ומלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים יחד חמוציות, נשאר סוכר 1/4 כוס, ו 1 כף. מים בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
רול מאפה על משטח עבודה מקומח לתוך 14-in. מעגל, הפיכת מאפה מעל ולאבק עם קמח כדי למנוע דבק. קצוות לקצץ, ולאחר מכן להעביר פיסת נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מורחים frangipane על מאפה, משאיר 3-in. גבול. Frangipane העליון עם חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
מקפלים גבול של בצק למעלה ומעל חמוציות, בצק קפלים כמו שאתה הולך (פירות יער ייחשפו במרכז). לחץ על קפלים כדי לאטום, ולאחר מכן להעביר קרוסטטה על קלף אל גיליון אפייה מעוטר. צמרמורת 30 דקות (אחרת מאפה יהיה לטפטף).
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעינים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מברשת קרום עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
אופים קרוסטטה עד חום זהוב עמוק, כ 45 דקות. לשחרר ממחבת עם מרית בעוד עדיין חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הפוך קדימה: מאפה, עד 1 יום, מקורר. Frangipane, עד 2 ימים, מצונן אטום; לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש. או לאפות קרוסטטה 2 ימים קדימה; לשמור מקורר, ולאחר מכן לחמם ב 350 במשך 15 דקות.