קרוסטטה חמוציות Frangipane
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Crangipane חמוציות Crostatan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצה, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: אגס ו Frangipane Crostata עם זיגוג חומץ פטל, עוגת פקאן חמוציות, ו קרוסטטה אגס וחמוציות.
הוראות
הפוך מאפה: במעבד מזון, קמחי דופק ומלח לערבב.
מוסיפים חמאה ומערבלים 3 שניות.
טפטוף במים קרח 1/3 כוס, פועם עד תערובת מגיע יחד בכדור מדובלל אבל עדיין יש חתיכות חמאה מראה. טופס לתוך דיסק, לעטוף אטום, וצינה לפחות 2 שעות.
הפוך מילוי: לנצח חמאה 1/4 כוס בתוספת 2 כפות. סוכר בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד אור ורך. לעבור למהירות נמוכה, ואז להתמזג שקדים, ואז ביצה, ואז קמח, תמציות, ומלח עד רק בשילוב.
מערבבים יחד חמוציות, נשאר סוכר 1/4 כוס, ו 1 כף. מים בקערה בינונית. תניח בצד.
רול מאפה על משטח עבודה מקומח לתוך 14-in. מעגל, הפיכת מאפה מעל ולאבק עם קמח כדי למנוע דבק. קצוות לקצץ, ולאחר מכן להעביר פיסת נייר קלף.
מורחים frangipane על מאפה, משאיר 3-in. גבול. Frangipane העליון עם חמוציות.
מקפלים גבול של בצק למעלה ומעל חמוציות, בצק קפלים כמו שאתה הולך (פירות יער ייחשפו במרכז). לחץ על קפלים כדי לאטום, ולאחר מכן להעביר קרוסטטה על קלף אל גיליון אפייה מעוטר. צמרמורת 30 דקות (אחרת מאפה יהיה לטפטף).
מברשת קרום עם ביצה לשטוף.
אופים קרוסטטה עד חום זהוב עמוק, כ 45 דקות. לשחרר ממחבת עם מרית בעוד עדיין חם.
הפוך קדימה: מאפה, עד 1 יום, מקורר. Frangipane, עד 2 ימים, מצונן אטום; לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש. או לאפות קרוסטטה 2 ימים קדימה; לשמור מקורר, ולאחר מכן לחמם ב 350 במשך 15 דקות.