קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קרוסטייט איטלקי מלא ריבה

קרוסטייט איטלקי מלא ריבה
המתכון מלא ריבה איטלקית Crostate יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 459 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידה כתומה, קמח לא מיובש, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבת אפרסק ריבס, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, סוכר, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ותיבות לימון ותפוז בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד בלהב מתכת. דופק בקצרה לשלב את החומרים. להפיץ את חתיכות חמאה סביב הקערה ואת הדופק עד לתערובת הוא גס ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החלמונים והחלמונים ומעבדים עד שהבצק מתחיל להתאחד.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולאסוף אותו יחד. ללוש אותו בקצרה ולעצב אותו לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או עד טוב צונן (לילה הוא בסדר, כמו קפוא עד 1 חודש).טופס קרוסטטים: בצק להפשיר במקרר אם קפוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
הסר את הבצק מהמקרר ותן לו לשבת במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהוא פשוט גמיש מספיק כדי לגלגל, אבל לא רך מדי לעבוד איתו.קו 2 דפי אפייה עם קלף. תניח בצד.אבק משטח עבודה שטוח קריר עם קמח. אבק מערוך עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבצק לשניים ואז מגלגלים חצי לעובי של רבע אינץ'. שים את זה בצד במקרר בזמן שאתה מגלגל את החצי השני. השתמש צלחת על 6 אינץ ' קוטר כמו סטנסיל לגזור ארבעה סיבובים. שמור את השאריות לסריג. חזור על התהליך עם החצי השני של הבצק. אתה צריך לקבל שמונה סיבובים 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים ארבעה על כל תבנית אפייה מוכנה. תרגיע את השאריות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגלגלים את הקצוות של כל סיבוב פנימה ויוצרים שפה ½ אינץ'. כפית כף גדושה של ריבה למרכז של כל סיבוב, ואז להחליק את הריבה ממש עד קצה השפה. Repat עם כל הסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
7
הסר את השאריות מהמקרר. ואז קמצוץ של חתיכת כדור פינג פונג בגודל ולגלגל אותו עם קצות האצבעות שלך כדי ליצור אטריות ארוכות, דקות כמו גדיל על ¼ אינץ ' בקוטר. המשך לגלגל את הבצק הנותר ולאחר מכן לחתוך את הגדילים לארבעים ושמונה חתיכות 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
הניחו שלושה גדילים מרווחים באופן שווה על פני כל עיגול בצק מצופה ריבה. לאחר מכן הניחו עוד שלושה בזווית, ויצרו סריג בצורת יהלום על כל עיגול בצק מצופה ריבה. גזור את הגדילים עם קצות האצבעות שלך, צובט אותם למקום כדי מקל.מכסים את יריעות האפייה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד אחת day.To אופים: להתאים את מדפי התנור כך שאחד הוא בשליש העליון והשני הוא בשליש התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את סדיני האפייה מהמקרר, הסר את גלישת הפלסטיק ואפה כ 25-30 דקות, סיבוב הסדינים באמצע הדרך, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את הסדינים כדי להתקרר על מדף לטמפרטורת החדר.