קרוסטיני גבינת סלק ועז
קרוסטיני גבינת סלק ועז עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 679 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך בגט, חומץ בלסמי, פטרוזיליה טרייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני, גבינת עיזים קרוסטיני עם סלסת סלק אבטיח, ו סלט ירוק סלק בלסמי & גבינת עיזים Crostini מתכון.
הוראות
שלב 3 כפות שמן הבא 4 מרכיבים בקערה.
טפטוף על סלק, ומערבבים בעדינות. תניח בצד.
מברשת הנותרים 2 כפות שמן זית על פרוסות באגט.
אופים 5 עד 7 דקות או עד חום זהוב.
מורחים פרוסות בגט קלוי עם גבינת עיזים.
הסר סלק שמורות ממרינדה עם כפית מחוררת, ולסדר מעל גבינת עיזים.
מפזרים אגוזי מלך; לקשט, אם תרצה.
*אם אתה לא יכול למצוא סלק מבושל מראש, לחתוך ירקות וקצוות של שורשים מ 8 אונקיות סלק טרי. לשפשף היטב, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מכרז; מגניב. לפתוח, לקלף את העור, וקוביה.