קרוסטיני ד'אמילי
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו מרק השעועית של אמילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
פרוס את בגט לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה, שמן זית ושום קצוץ.
מורחים את תערובת החמאה על כל פרוסת לחם.
מניחים את הפרוסות על דף עוגיות חמאה בצד למעלה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות, או עד קלוי קלוי, וקשה.