נסו כרישה טרטר קרוסטיני, לימון ריקוטה קרוסטיני עם כמהין דבש, ו המבורגר טרטר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב צוננת, מועכים את האנשובי ושום עם מזלג לעשות משחה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את שאלוט וצלפים ומעכים אותם לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3
מוסיפים את הביצה ומקציפים אותה לתוך הדבק עם המזלג.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף חרדל גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בזרם איטי, יציב, להוסיף את שמן הזית, לטאטא כל הזמן עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף ברוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
תלולית כמה tartare במרכז של כל crostini.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
9
מקשטים עם פטרוזיליה וטפטוף בשמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
10
n / n Published by Broadway Books.n / Nrick Tramonto, השף הראשי / השותף של Tru בשיקגו, נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים ביותר של מזון ויין בארץ בשנת 1994 ונבחר כאחד השפים הגדולים של אמריקה על ידי רוברט מונדבי בשנת 199
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
12
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד למסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 והייתה לאחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונד נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה./ N / nMary Goodbody הוא סופר מזון ועורך ידוע ארצי שעבד על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design.נטים טרנר הוא צלם אוכל ושולחן מוערך. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור Fingerfood. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. הרוזה המנצנץ עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.