קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני עם תאנים עלומות וגבינת עיזים

קרוסטיני עם תאנים עלומות וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם תאנים עלומות גבינת עיזים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מיץ לימון, פנצ'טה, כוכב אניס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קרוסטיני עם גבינת עיזים חמה ותאנים בלסמיות, Crostini עם תאנים, גבינת עיזים, טפטף עם הפחתת בלסמי, ו Crostini גבינת צ'רי ועז עלומה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני לשלב את היין, 2 כפות של הדבש, התאנים והכוכב אניס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התאנים הם שמנמנים ומכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניסכוכב אניס
דבשדבש
תאניםתאנים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להעביר את התאנים ללוח חיתוך כדי להתקרר במשך 5 דקות. ואז לחתוך את התאנים לפרוסות 1/4 אינץ'. זרוק את אניס ולהביא את הנוזל בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד התערובת עבה מופחת 1/4 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אניסאניס
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מעבירים את הסירופ לקערה קטנה וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים את הפנצ ' טה על תבנית אפייה ואופים עד הפרוסות פריכות וחומות, על 6 דקות. להפריש כדי להתקרר ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מברישים את פרוסות הלחם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
8
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
העברה למתקן קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
בקערה בינונית מערבבים את גבינת העזים, מיץ לימון, הנותרים 1 כפית דבש, מנטה קצוצה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
מנטהמנטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מורחים 1 כף של תערובת גבינת עיזים על כל קרוסטיני. למעלה עם פרוסות תאנה, pancetta מתפורר וקמצוץ של מנטה פרוס. ממש לפני ההגשה, טפטוף עם סירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קרוסטיניקרוסטיני
פנצ ' טהפנצ ' טה
סירופסירופ
מנטהמנטה
תאניםתאנים