קרוקט חזיר עם רוטב חרדל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. אם יש לכם קמח, מים, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך סופר כף של 19%. נסו קרוקט אורז ונקניק עם רוטב עגבניות, כיכר חזיר עם רוטב חרדל, ו חזיר עם רוטב שמנת חרדל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את החזיר, הבצל והפטרוזיליה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה. מערבבים לתערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מורחים ל -8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת; מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה רדודה שלבו ביצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. מעצבים תערובת חזיר ל -12 כדורים (התערובת תהיה רכה); מרדדים כל כדור לתערובת ביצים, ואז פירורי לחם. מכסים ומקררים 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מטגנים קרוקטים, כמה בכל פעם, במשך 2-3 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים חרדל.