עוף צלוי עם לימון, שום, ותימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וריאציות עוף קלוי, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוף ברוטב שום קלוי, לימון ותימין, עוף קלוי קל עם לימון, טימין ושום, ו אספרגוס קלוי עם שום, לימון & טימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. לשטוף את העוף וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, לעשות חמאה מורכבת על ידי שילוב של חמאה רכה, טימין טחון, שיני שום, גרידת לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שיני שום שלמות
גרידת לימון
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מתבלים את חלל העוף בנדיבות עם מלח ופלפל. למלא את החלל עם מגורי הלימון, קומץ עלי טימין טריים, ואת הבצל לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עוף שלם
פלפל
לימון
בצל
מלח
4
מניחים את הגזר, סלרי ובצל בתחתית מחבת צלייה ומניחים את העוף על גבי הירקות. לשלב את הרגליים ולקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מחבת צלייה
5
בעדינות להרים את העור מן העוף ולהפיץ 2 כפות של תערובת חמאה מרוכך מתחת לעור, להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
מורחים
6
מורחים את החמאה שנותרה על פני כל פני השטח של העוף ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
פלפל
מורחים
מלח
7
מניחים את העוף בתנור וצולים במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F ולצלות את העוף עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הפנימית, לא נוגע ברישומי העצם 160 עד 165 מעלות F, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
מעבירים את העוף והירקות ללוח חיתוך לנוח במשך כ -15 דקות. אוהל העוף עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
קרש חיתוך
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית את השומן מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת
10
מוסיפים את מרק העוף למחבת הצלייה ומניחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר את מיצי המחבת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
11
לטאטא את הקמח לתוך תערובת מרק ולהביא לרתיחה עד מעט מעובה, על 2 דקות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מרק
קמח לכל מטרה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מגישים לצד העוף הצלוי.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
1
עוף מזוגג דבש: מתבלים את החמאה עם 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית אגוז מוסקט, ו 2 כפות דבש.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
עוף שלם
חמאה
מוסקט
דבש
2
עוף סויה-ג ' ינג 'ר: מתבלים את החמאה עם 1 כף שום טחון, 2 כפיות ג' ינג ' ר טרי, ו 2 כפיות רוטב סויה.