לביבות תפוחי אדמה
המתכון לביבות תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, חמאה מזוקקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם על פומפיה. לעטוף את תפוחי האדמה מגורדים במגבת מטבח ולסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מערבבים את תפוחי האדמה בקערה עם ביצה, קמח, מלח ופלפל.
ממיסים את החמאה המבהירה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מניחים כף של תערובת תפוחי אדמה לתוך החמאה רוחשת ומבשלים 2 דקות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עוד 2 דקות, או עד פריך מבחוץ וחום זהוב.
מגישים את החביתיות חמות מהמחבת.