קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
המתכון לביבות תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, חמאה מזוקקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם על פומפיה. לעטוף את תפוחי האדמה מגורדים במגבת מטבח ולסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
מערבבים את תפוחי האדמה בקערה עם ביצה, קמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב.
5
ממיסים את החמאה המבהירה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים כף של תערובת תפוחי אדמה לתוך החמאה רוחשת ומבשלים 2 דקות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עוד 2 דקות, או עד פריך מבחוץ וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
מגישים את החביתיות חמות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת