קרינגלה השני
קרינגלן השני דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 24. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 165 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 16%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שוודי קרינגלה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד את השמנת הכבדה והשמנת החמוצה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
תנו לתערובת השמנת החמוצה להגיע לטמפרטורת החדר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות. מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס (245 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר, הקיצור והחלמון בעזרת מערבל חשמלי. מערבבים את הווניל והסודה לשתייה לתערובת השמנת החמוצה. מערבבים את תערובת השמנת החמוצה לקערה עם הסוכר ומתקצרים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים לתוך הבלילה עד להטמעה מלאה.
מניחים את הבצק על משטח מקומח היטב, מכיוון שהבצק יהיה דביק. השתמש בחתיכות בצק בגודל כדור פינג פונג, ומרדדים לחבל בגודל 8 או 9 אינץ'. יוצרים ל' שמונה עצלנים 'או' סימן אינסוף', וצובטים את הקצוות יחד.
מניחים על דפי עוגיות לא משומנים.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין לפני האחסון בכלי אטום. חנות בטמפרטורת החדר עד 5 ימים, או 1 חודש במקפיא.