קריספי חזיר וונטונס
Wontons חזיר פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, בצל ירוק, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: Wontons חזיר פריך, קריספי מקרל וונטון, ו Wontons אפוי פריך.
הוראות
מערבבים את החזיר, ג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק, מיץ ליים, פלפל אדום כתוש, שמן שומשום, ורוטב סויה במעבד מזון. תערובת העונה עם מלח ופלפל. דופק עד חזיר טחון לעקביות של בשר טחון.
להפריד את עטיפות wonton ולהניח אותם על משטח נקי. כף 1 כף של תערובת החזיר למרכז של כל עטיפה. להרטיב את הקצוות של עטיפות wonton עם מים, לקפל מעל המילוי כדי ליצור משולש, ולחץ יחד כדי לאטום.
מברישים כל וונטון עם ביצה לבנה.
יוצקים את שמן הבוטנים לתוך סיר גדול מחממים ל 365 מעלות f (180 מעלות C).
בעדינות טיפה wontons לתוך השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 5 דקות.