קריספי קארי תפוחי אדמה חדשים
קריספי קארי תפוחי אדמה חדשים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יוגורט, מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים-התמכרויות פריכות, שרימפס קוקוס קארי פריך, ו חציל פריך עם רוטב יוגורט קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים אותם במים על ידי 1 אינץ'. מתבלים בנדיבות עם מלח, מכסים במכסה הדוק ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
הסר את המכסה ומבשל את תפוחי האדמה עד שסכין חדה חודרת אותם בקלות והם נופלים בקלות מהסכין, כ -10 עד 15 דקות.באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה. השתמש בתחתית כוס המדידה כדי לרסק כל תפוח אדמה עד שהוא מתפוצץ והוא שטוח על 1/2 אינץ ' עבה; הגדר את תפוחי האדמה בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בינתיים, קו צלחת קטנה עם מגבות נייר ומניח אותו בצד.
מוסיפים את הצליתות למחבת ומטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 3 עד 5 דקות (להיזהר לא לשרוף את הצלי, כמו כמה חתיכות עשוי חום מהר יותר מאחרים).
הסר עם הכף מחוררת לצלחת מוכנה, מתבלים במלח, ומניחים בצד.
מוסיף את אבקת קארי למחבת ומערבבים עד ריחני, על 20 שניות. באמצעות הידיים שלך, בזהירות להוסיף את תפוחי אדמה מרוסקים למחבת. השתמש מרית מתכת כדי לשטח אותם לתוך שכבה אפילו. מתבלים עם המלח הנמדד ומבשלים ללא הפרעה עד להשחמה וקשוח על הקרקעית, כ-6 עד 8 דקות. הפוך, לחץ לתוך שכבה אפילו, ומבשל ללא הפרעה עד השחמה בצד השני, על 4 דקות יותר.
מפזרים את בצלצלים מטוגנים על תפוחי האדמה וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך.
מגישים מיד, מעבירים את היוגורט בצד.