קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרם בו (עוגיות שוקולד מצופה קרם). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, קקאו שוקולד, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס, ביצי שמנת מצופות שוקולד, ו עוגת גלידת תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקרקרים, החמאה והפקאנים במעבד מזון. דופק עד החומרים משולבים היטב ואת המרקם הוא כמו חול מגורען.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף וליצור דיסקים 2 אינץ ' ישירות על הסדין. אני בדרך כלל תופס את חותך העוגיות לארוז בקצת תערובת קרקר גרהם בפנים, אז ללטף אותו. זה נותן לעוגיות שלי צורה אחידה נחמדה, אבל אם אין לך שום דבר ביד, אין חוקים נוקשים נגד הפיכתם ביד חופשית. 
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים בתנור עד שהעוגיות פריכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים אותם על מדף מגניב לחלוטין לפני הטיפול. שמרו את תבנית האפייה ואת נייר הקלף לשימוש להרכבת הקרם-בו.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן להתמוסס לחלוטין על אש נמוכה. מבשלים רק עד מדחום ממתקים קורא 113°; לחלופין, כדי לבדוק אם הסוכר מוכן, בסגנון האסכולה הישנה, פשוט לגרוף כמות קטנטנה של סירופ על כפית ושחרר אותו לאמבט קרח. אם הסירופ מתקרש, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד הסוכר מתחמם, מקציפים את החלבונים עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף במהירות בינונית. לאחר הסירופ מוכן, בזהירות לאט לטפטף את הסירופ לתוך קערת הערבוב עם חלבוני הביצה בעוד המיקסר פועל. שמור להצליף את הלבנים עד קערת הערבוב הוא מגניב למגע ואת התערובת היא נוקשה ומבריק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את מילוי קרם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מניחים את העוגיות בחזרה על תבנית האפייה מרופדת בנייר הקלף. בזהירות צינור תל 3 אינץ ' של קרם מילוי על כל עוגייה, מכסה את כל שטח הפנים ולסיים אותו עם שיא בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מניחים את הקרם-בו כמעט סיים במקפיא לילה או לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
כאשר קרם-בו סיים להסתובב במקפיא, אתה יכול להתחיל על ganache. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מערבבים את השוקולד והשמן בקערה גדולה, ואז מניחים אותו על המים הבוערים. ממיסים את השוקולד ומערבבים מדי פעם עם מרית גומי עד בשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
השלב הבא הוא קצת מבולגן כי זה דורש ממך לכסות כל עוגייה לחלוטין בשוקולד. טעים אבל מבולגן. הדרך הפשוטה ביותר היא למקם מדף על גבי גיליון האפייה מצופה בנייר קלף ולאחר מכן למקם את הקרם-בו ממש על גבי מדף זה. כשתשפוך את הגנאש על הקרם-בו, הגנאש יטפטף דרך מדף הקירור ואל נייר הקלף. הגנאש צריך להקשיח כמעט במגע עם הקרם-בו הקפוא, יצירת פגז שוקולד נחמד. השתמש במרית כדי להרים את העוגיות ממדף הקירור על מגש הגשה. מקמט את נייר הקלף לניקוי קל כדי שיהיה לך יותר זמן ליהנות מהפינוקים הדביקים האלה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.