קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרם בו (עוגיות שוקולד מצופה קרם). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, קקאו שוקולד, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס, ביצי שמנת מצופות שוקולד, ו עוגת גלידת תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 177°.
מערבבים את הקרקרים, החמאה והפקאנים במעבד מזון. דופק עד החומרים משולבים היטב ואת המרקם הוא כמו חול מגורען.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף וליצור דיסקים 2 אינץ ' ישירות על הסדין. אני בדרך כלל תופס את חותך העוגיות לארוז בקצת תערובת קרקר גרהם בפנים, אז ללטף אותו. זה נותן לעוגיות שלי צורה אחידה נחמדה, אבל אם אין לך שום דבר ביד, אין חוקים נוקשים נגד הפיכתם ביד חופשית.
אופים בתנור עד שהעוגיות פריכות, כ -20 דקות.
מניחים אותם על מדף מגניב לחלוטין לפני הטיפול. שמרו את תבנית האפייה ואת נייר הקלף לשימוש להרכבת הקרם-בו.
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן להתמוסס לחלוטין על אש נמוכה. מבשלים רק עד מדחום ממתקים קורא 113°; לחלופין, כדי לבדוק אם הסוכר מוכן, בסגנון האסכולה הישנה, פשוט לגרוף כמות קטנטנה של סירופ על כפית ושחרר אותו לאמבט קרח. אם הסירופ מתקרש, הוא מוכן.
בעוד הסוכר מתחמם, מקציפים את החלבונים עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף במהירות בינונית. לאחר הסירופ מוכן, בזהירות לאט לטפטף את הסירופ לתוך קערת הערבוב עם חלבוני הביצה בעוד המיקסר פועל. שמור להצליף את הלבנים עד קערת הערבוב הוא מגניב למגע ואת התערובת היא נוקשה ומבריק, 5 עד 7 דקות.
לגרד את מילוי קרם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מניחים את העוגיות בחזרה על תבנית האפייה מרופדת בנייר הקלף. בזהירות צינור תל 3 אינץ ' של קרם מילוי על כל עוגייה, מכסה את כל שטח הפנים ולסיים אותו עם שיא בחלק העליון.
מניחים את הקרם-בו כמעט סיים במקפיא לילה או לפחות 5 שעות.
כאשר קרם-בו סיים להסתובב במקפיא, אתה יכול להתחיל על ganache. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מערבבים את השוקולד והשמן בקערה גדולה, ואז מניחים אותו על המים הבוערים. ממיסים את השוקולד ומערבבים מדי פעם עם מרית גומי עד בשילוב יסודי.
השלב הבא הוא קצת מבולגן כי זה דורש ממך לכסות כל עוגייה לחלוטין בשוקולד. טעים אבל מבולגן. הדרך הפשוטה ביותר היא למקם מדף על גבי גיליון האפייה מצופה בנייר קלף ולאחר מכן למקם את הקרם-בו ממש על גבי מדף זה. כשתשפוך את הגנאש על הקרם-בו, הגנאש יטפטף דרך מדף הקירור ואל נייר הקלף. הגנאש צריך להקשיח כמעט במגע עם הקרם-בו הקפוא, יצירת פגז שוקולד נחמד. השתמש במרית כדי להרים את העוגיות ממדף הקירור על מגש הגשה. מקמט את נייר הקלף לניקוי קל כדי שיהיה לך יותר זמן ליהנות מהפינוקים הדביקים האלה.