קרם ברולה ביצת עין
Egggnog Crème Brûlée עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, סוכר מגורען, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו ליקר ביצים רזה קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע. להביא את המים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה; לשמור על מבשלים.
מערבבים את ליקר הביצים, שמנת, חלב ואגוז מוסקט בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים ביצה ו 1/3 כוס הסוכר מגורען בקערה בינונית עד צהוב חיוור ועבה, על 3 דקות.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת ליקר ביצים מחוממת לתוך החלמונים בזרם יציב. לאחר שילוב, לחלק את התערובת בין 6 (4-אונקיה) ramekins ולמקם בתבנית אפייה 13-by-9 אינץ'.
יוצקים את המים החמים בין ramekins עד שהוא מגיע שני שלישים מהדרך במעלה הצדדים (ייתכן שלא צריך את כל המים). מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ודוקרים כמה חורים בו עם שיפוד או סכין כדי לאפשר אדים לברוח.
אופים עד המרכזים של פודינג מוגדרים רק, על 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר את פודינג מתלה חוט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 30 דקות. מכסים את ramekins עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר לחלוטין, על 1 שעה.כאשר מוכן לשרת, לחמם את broiler גבוה ולסדר מתלה בשליש העליון.
מניחים את פודינג על תבנית אפייה ומפזרים על 2 כפיות של הסוכר 1/4 כוס הנותרים באופן שווה על כל אחד.
מקום תחת המטאטא עד הסוכר הוא caramelized וחום זהוב, על 1 עד 2 דקות-לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש לפיד מטבח.)
מגישים באופן מיידי.שיוך משקאות: Badia di Morrona Vin Santo, איטליה. וין סנטו, היין המתוק הקלאסי מאיטליה, עשוי מייבוש ענבים לבנים בשמש כך שהסוכרים מרוכזים מאוד. הוא חומים ככל שהוא מזדקן, נותן לו עושר ומיקומו בין יין לבן ויין קינוח. המתח הזה בין קלילות למתיקות כבדה הופך את זה למקביל טוב בשביל הקרם ברולה השרוף, הטרי והמתובל הזה.