קרם ברולה דלעת
מתכון דלעת קרם ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מחית דלעת, סוכר גס, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, דלעת Crème Brûlée, ו עוגת דלעת Crème Brûlée (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בסיר בינוני, לחמם את הקרם, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר לפחות 15 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים עם סוכר מגורען.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם.
יוצקים את התערובת לתוך 4 ramekins ovenproof ולסדר באמבט מים חמים.
אופים במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין קצת רך במרכז, 30 עד 40 דקות. רפרפת צריכה "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. בחוזקה לכסות כל ramekin עם פלסטיק לעטוף, לוודא הפלסטיק לא לגעת פני השטח של פודינג. מקררים לפחות 2 שעות, ועד 24 שעות.
כאשר מוכן לשרת, מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). תחשוף את הפודינג הצונן.
יוצקים סוכר גס ככל שיתאים על החלק העליון של 1 של פודינג.
יוצקים את הסוכר שנותר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה או במחבת צלייה צלוי עד הסוכר נמס היטב השחמה, 1 עד 2 דקות.
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.