קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה דלעת

קרם ברולה דלעת
מתכון דלעת קרם ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מחית דלעת, סוכר גס, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, דלעת Crème Brûlée, ו עוגת דלעת Crème Brûlée (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר בינוני, לחמם את הקרם, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר לפחות 15 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להקציף מחית הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים את התערובת לתוך 4 ramekins ovenproof ולסדר באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין קצת רך במרכז, 30 עד 40 דקות. רפרפת צריכה "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. בחוזקה לכסות כל ramekin עם פלסטיק לעטוף, לוודא הפלסטיק לא לגעת פני השטח של פודינג. מקררים לפחות 2 שעות, ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
כאשר מוכן לשרת, מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). תחשוף את הפודינג הצונן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
יוצקים סוכר גס ככל שיתאים על החלק העליון של 1 של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
11
יוצקים את הסוכר שנותר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
12
מניחים את ramekins על תבנית אפייה או במחבת צלייה צלוי עד הסוכר נמס היטב השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.