קרם ברולה שוקולד
המתכון שוקולד קרם ברולה מוכן כ 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 363 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קנה, שוקולד, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מערבבים את שעועית וניל שמנת יחד בדוד כפול.
מחממים את התערובת במשך 10 עד 15 דקות ומערבבים את השוקולד.
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד בקערת ערבוב. לאט לאט לשפוך את קרם השוקולד לתוך תערובת הביצים, ברציפות לטאטא.
מניחים את הקערה על מים רותחים עד תערובת הקרם מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 6 עד 8 דקות.
יוצקים לתוך 4 (4-אונקיה) מנות פודינג.
מניחים בתבנית אפייה גדולה ומוסיפים מספיק מים כדי לעלות בחצי הדרך במעלה צידי הכוסות.
אופים עד פודינג מוגדר, על 1 שעה.
הסר מהמים מגניב. מכסים ומקררים.
מפזרים 1 כף סוכר על גבי כל אחד עם מבער ברולה, caramelize העליון ומגישים.